zin in een gezellig avondje fashion en beauty met je  'squad'?

shoppen...

een gezellig avondje jurken shoppen met team bride... het kan ! Wij voorzien een drankje en een knabbeltje... jullie passen en keuvelen naar hartelust!

kapsel...

Ondertussen proberen we een kapsel uit dat jullie graag zien en bij de jurk past,  met spelden en/of droogbloemen, vlechten en krullen...

shoot...

poseren like a pro... we maken wat leuke beelden  van jullie als souvenir!

Een ideaal avondje uit met de ladies, toch?


Stella Bloom, een  heerlijke combo van fashion en beauty,  staat voor mooie jurken en ensembles ideaal voor elk feestje. Moeder en dochter slaan de handen in elkaar om jullie een  totaalplaatje aan te bieden!

 Denk vvoral niet aan de typische 'bruidsmeisjesjurken', die vind je niet bij ons. We gaan voor stijlvolle, betaalbare jutken die je  zowel feestelijk als casual kan dragen. Must haves in je garderobe ;-). 

Volg ons zeker op  @stellabloom.mariaburg

 

We vragen een bijdrage van   30 euro per persoon. Maarrrrr, beslissen jullie om een jurk te kopen wordt deze bijdrage in mindering gebracht van je aankoop!  Perfect deal!

 

Aarzel niet om een afspraak te maken via het contactformulier. We maken er een gezellige avond van! Jullie gaan naar huis met een heleboel tips en tricks, een leuke goodiebag en misschien wel de perfecte jurk!   (max 6  pers.)